Netwerkdiner 02/07/24

studiovision_marsnil_190413_LRpreview_104_SV5_0703

Netwerkdiner en rondleiding door de wijngaarden van Domein Marsnil

Met vreugde verwelkomen we je voor een rondleiding door de wijngaarden van Domein Marsnil met diner. Dit evenement biedt een unieke gelegenheid om te genieten van een uitgebreide wijnproeverij, een heerlijk diner en waardevol netwerken.

Datum: 2 juli 2024

Locatie: Domein Marsnil

Programma:

18.30u: Ontvangst met welkomstdrankje

19.00u: Start rondleiding door de wijngaarden inclusief 3 wijnproeverijen en tapas – Verhaal over het wijnmaakproces door een expert Adriaan

20.15u: Hoofdgerecht aan tafel met dessert – Mogelijkheid tot netwerken met georganiseerde tafelwissel

22.15u: Einde

Deelnamekosten:

Voor degenen die nog geen lid zijn van onze netwerkorganisatie, bieden we een eenmalige kennismakingsprijs van slechts €150,00 aan om deel te nemen aan dit exclusieve netwerkdiner.

Als je na deze fantastische avond besluit lid te worden, wordt dit bedrag volledig in mindering gebracht op je lidmaatschapskosten!(*) Een kans die je niet wilt missen om betrokken te raken bij onze bloeiende gemeenschap.

Heb je specifieke interesse om met een bepaald lid in contact te komen? Stuur ons dan tijdig (minimaal een week voorafgaand) een e-mail en we zorgen ervoor dat jullie elkaar kunnen ontmoeten tijdens een van onze toekomstige evenementen.

Wij vragen u vriendelijk om tijdig in te schrijven via de onderstaande knop. De inschrijvingslijst wordt gesloten zodra we volgeboekt zijn, dus snelle beslissers zijn verzekerd van een plaats.

Mocht je ondanks je inschrijving niet aanwezig kunnen zijn, gelieve te annuleren voor 25 juni!
No show fee €55,00

(* Onder voorbehoud van voorwaarden van het zilveren, gouden of platina lidmaatschapspakket).