Uw tuin in het groen, dat is wat wij doen!

Lummens Tuinbedrijf Reynders is een gerenommeerd tuinbedrijf dat al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in tuinaanleg en -onderhoud. Met een passie voor groene ruimtes en oog voor detail creëren ze adembenemende buitenomgevingen die zowel esthetisch als functioneel zijn.

Hun team van ervaren en geschoolde hoveniers werkt nauw samen met klanten om unieke tuinontwerpen te realiseren die perfect aansluiten bij hun wensen en levensstijl. Of het nu gaat om een moderne stadstuin, een landelijke oase of een commercieel project, Lummens Tuinbedrijf Reynders heeft de expertise en creativiteit om elke visie tot leven te brengen.

Lummens Tuinbedrijf Reynders biedt een uitgebreid dienstenpakket aan. Dit omvat onder andere tuinontwerp, tuinaanleg, beplanting, bestrating, terrasconstructie, vijveraanleg, grondwerken en tuinonderhoud. Ze werken met hoogwaardige materialen en passen innovatieve technieken toe om duurzame en prachtige resultaten te garanderen.

Lummens Tuinbedrijf Reynders streeft naar de hoogste klanttevredenheid. Ze hechten veel waarde aan open communicatie en betrekken klanten bij elke stap van het proces. Door te luisteren naar de wensen en behoeften van hun klanten, kunnen ze op maat gemaakte tuinoplossingen bieden die aan de verwachtingen voldoen.

Als een gevestigde naam in de tuinindustrie hebben ze een indrukwekkend portfolio opgebouwd van succesvolle projecten. Ze tonen trots hun werk op de website, waar je inspiratie kunt opdoen en een glimp kunt opvangen van hun vakmanschap.

Lummens Tuinbedrijf Reynders legt de nadruk op duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken. Ze streven ernaar om groene ruimtes te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook de biodiversiteit ondersteunen en een positieve impact hebben op het milieu.

Een van de unieke aspecten van Lummens Tuinbedrijf Reynders is dat Geert Reynders, de oprichter, een diepe passie heeft voor zijn werk en voor groen. Hij is persoonlijk betrokken bij elk project en werkt dagelijks samen met zijn team op de werven. Deze betrokkenheid is een kracht die zowel klanten als het team ten goede komt, omdat het zorgt voor een persoonlijke aanpak en een hoog niveau van vakmanschap.

Met trots hanteren ze de slogan: “UW TUIN IN HET GROEN IS WAT WIJ DOEN.” Deze slogan weerspiegelt hun toewijding om groene en weelderige buitenruimtes te creëren die zorgen voor rust, schoonheid en harmonie.

Naast tuinaanleg biedt Lummens Tuinbedrijf Reynders ook professioneel tuinonderhoud voor bedrijven. Ze begrijpen het belang van goed onderhouden groen voor het creëren van een positieve indruk en een aangename werkomgeving.

Met Geert Reynders aan het roer en een team van ervaren hoveniers blijft Lummens Tuinbedrijf Reynders gedreven om de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid te leveren. Ze blijven zichzelf uitdagen om te innoveren en hun expertise in te zetten om tuinen te transformeren tot prachtige buitenruimtes.

Contact

Lummens Tuinbedrijf Reynders
Schalbroekstraat 120
BE-3560 LUMMEN
+32(0)13 52 13 69