Over Myx

Astrid Franco

Myx BUSINESS

Business | Pleasure | Events

Ons concept

M Y X is een netwerk community die volop inzet op het samenbrengen van gepassioneerde ondernemers. We reiken business opportuniteiten aan en stimuleren het ondernemerschap van de lokale economie. Onze visie? Een gepassioneerde, maar no-nonsense community van duurzame contacten die elkaar groei gunnen.

Onze community 

Onze kracht uit zich in het netwerk, een zakelijke community van gepassioneerde ondernemers die vooruit willen met hun business en hierbij graag gestimuleerd worden door collega ondernemers.

Onze aanpak

Als gelijkgezinden gaan we samen aan tafel en leren elkaar beter kennen als de mensen achter ieder bedrijf. We matchen ondernemers op basis van profiel, sector en doelgroep zodat u steeds met de juiste ondernemers in contact komt. We begeleiden en introduceren u zodat u dadelijk met elkaar in gesprek kunt gaan. Door deze persoonlijke aanpak in een beperkte kleine groep creëren we een verbintenis en gunnen we elkaar nog meer business! We staan samen sterk als een hecht team in het ondernemerschap!

Onze community bestaat niet enkel uit netwerkdiners, ook online zorgen we voor een bruisend netwerk. Op de MYX website vertellen we unieke ondernemersverhalen, en delen we lifestyle content waar u als ondernemer van droomt. Via de diverse MYX social media en onze nieuwsbrief zetten we deze ondernemersverhalen in de kijker, bij de juiste doelgroep.

MYX Up Your Business