Betoverende avond in het kasteel van Ordingen

Op 2 mei 2024 werden we verwend met een onvergetelijke avond vol pracht en verfijning tijdens ons recente netwerkdiner, gehouden in het betoverende Kasteel van Ordingen.

Omgeven door de majestueuze architectuur en weelderige tuinen van het kasteel, werden onze gasten getrakteerd op een exclusieve rondleiding door het historische pand. Onder leiding van onze charmante gastheer, Koen Sleurs, werden we rondgeleid door het historische pand waarbij onze gids, Tine Bollen, de general manager van het Kasteel, ons meenam op een boeiende reis door de geschiedenis van deze adembenemende locatie.

Tijdens de rondleiding kregen we zelfs de kans om een suite te bezichtigen, een exclusieve ervaring die de grandeur van het kasteel alleen maar benadrukte. Het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld het netwerkdiner, waarbij zakelijke connecties werden gesmeed en bestaande relaties werden versterkt onder het genot van culinaire hoogstandjes.

Met dank aan de gastvrijheid van het team van Kasteel van Ordingen en de bijdrage van alle aanwezigen, was het een avond om te koesteren. We kijken alvast uit naar de volgende kans om samen te komen en nieuwe verbindingen te creëren.

Wil je de sfeer proeven van dit buitengewone evenement? Bekijk de foto’s en deel in de ervaring op.

Ben je benieuwd naar meer van onze exclusieve netwerkevenementen en prachtige locaties zoals deze? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze of schrijf je in voor toekomstige events via onze agenda. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze levendige community van gelijkgestemde ondernemers die streven naar groei en succes.

Bistro Richard

Ordingen-Dorp 50
3800 Sint-Truiden
011 58 68 18
info@kasteelvanordingen.be

Wil jij ook deelnemen aan deze sterke community?