Culinaire verfijning en inspirerende ontmoetingen bij Domein Marsnil

Op 7 maart kwamen we weer samen voor het derde succesvolle netwerkevent bij Restaurant Domein Marsnil in Heers. Het diner, gekenmerkt door heerlijke gerechten en levendige gesprekken, bood een uitstekende gelegenheid voor waardevolle zakelijke connecties. Chef-kok Frederik Cornelis, bekend om zijn combinatie van klassieke en experimentele keukenstijlen met respect voor lokale tradities, presenteerde een culinair festijn in zijn open keuken.

Een speciale dank gaat uit naar Eric Dupain die zijn rijke carrière in de sportjournalistiek deelde. Zijn boeiende storytelling gaf een uniek kijkje achter de schermen en voegde een extra dimensie toe aan de avond. Met dank aan alle aanwezigen en speciaal aan Chef Frederik Cornelis en Eric Dupain, was het netwerkevent een onvergetelijke ervaring die het succes van toekomstige bijeenkomsten belooft.

Voor meer informatie over onze evenementen en hoe u deel kunt nemen aan onze ondernemersgemeenschap, blijf onze website en sociale mediakanalen volgen. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst!

Foto’s: Pascal Thomas

Domein Marsnil

Batsheersstraat 35
3870 Heers
+32 11 48 51 77
info@domeinmarsnil.be

Wil jij ook deelnemen aan deze sterke community?