Op 2 juli verzamelden alwaar een fantastische groep ondernemers zich bij Wijndomein Marsnil in het pittoreske Heers, voor ons laatste netwerkevent voor de zomerstop. We werden verwelkomd met een boeiende rondleiding door de wijnkelder en uitgebreide informatie over de ambachtelijke productie van hun wijnen, gevolgd door een verfijnde wijnproeverij te midden van de uitgestrekte wijngaarden.

Foto’s: Pascal Thomas

De avond begon met een fascinerende rondleiding door de wijnkelder, waar we gedetailleerde uitleg kregen over de ambachtelijke productie van hun wijnen. Adriaan, de gepassioneerde wijnmaker sinds 2014, teelt met vakmanschap rode en witte druiven op hun 2,25 hectare wijngaard. Zijn toewijding proefden we direct tijdens de daaropvolgende wijnproeverij, gesitueerd te midden van de uitgestrekte wijngaarden.

De smaakervaring werd voortgezet in het gezellige restaurant van Domein Marsnil, waar chef-kok Frederik ons verraste met gerechten bereid met lokale terroirproducten. Elk gerecht was een harmonieus samenspel van smaken, perfect begeleid door de bijpassende wijnen van het domein.

De avond was niet alleen culinair en educatief verrijkend, maar ook sociaal een groot succes. Ondernemers uit diverse sectoren deelden enthousiast hun ervaringen en ideeën, gedreven door de juiste vibes die de avond kenmerkten. De uitstekende sfeer maakte dit netwerkevent niet alleen een hoogtepunt voor zakelijk contact, maar ook een perfecte afsluiter voor de zomervakantie.

Met dank aan Wijndomein Marsnil en het gastvrije team kijken we terug op een avond vol genot, ontspanning en inspiratie.

Wijndomein Marsnil

Batsheersstraat 35
3870 Heers
+32 11 48 51 77
info@domeinmarsnil.be

Wil jij ook deelnemen aan deze sterke community?