Succesvol Netwerkdiner bij Restaurant Domein Marsnil in Heers

Op 7 november organiseerden MYX een geslaagd netwerkdiner bij restaurant Domein Marsnil in Heers. Het evenement volgde op het succes van een eerste netwerkdiner op deze prachtige locatie, waardoor we enthousiast terugkeerden voor een nieuwe avond vol verbinding en waardevolle ontmoetingen.

Met 19 aanwezige ondernemers creëerden we een levendige sfeer waarin professionals uit diverse vakgebieden samenkwamen om te netwerken en ervaringen te delen. Domein Marsnil bood opnieuw het ideale decor voor een avond vol inspiratie en zakelijke mogelijkheden.

Het diner zelf was niet alleen een culinair hoogstandje, maar ook een perfecte setting om informele gesprekken aan te gaan. Onder het genot van heerlijke gerechten werden duurzame connecties gesmeed en zakelijke banden versterkt. Het was opvallend hoe de informele setting van een diner bijdroeg aan de openheid van de aanwezigen, waardoor er diepgaande en interessante gesprekken ontstonden.

De diversiteit van de aanwezige ondernemers zorgde voor een rijke mix van achtergronden, ervaringen en expertises. Wat resulteerde in een vruchtbare uitwisseling van ideeën en zakelijke mogelijkheden.

De avond was niet alleen succesvol vanwege de waardevolle connecties die werden gelegd, maar ook vanwege de positieve energie en de gezelligheid die de deelnemers met zich meebrachten. 

We kijken nu al uit naar toekomstige netwerkevenementen en zijn dankbaar voor de bijdrage van alle ondernemers die deze avond tot een succes hebben gemaakt. Samen hebben we wederom bewezen dat goede connecties en waardevolle gesprekken de basis vormen voor een bloeiend zakelijk netwerk.

Voor meer informatie over onze evenementen en hoe u deel kunt nemen aan onze favoriete ondernemersgemeenschap, blijf onze website en sociale mediakanalen volgen. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst!

 Foto’s: Rudi Vanbrabant

Domein Marsnil

Batsheersstraat 35
3870 Heers

info@domeinmarsnil.be
011 48 51 77

Wil jij ook deelnemen aan deze sterke community?