Gepassioneerde ondernemers aan tafel bij Domein Marsnil. 

MYX Business: waar duurzame connecties en wederzijdse groei samenkomen, zonder poespas. Wij geloven in een informele en gezellige benadering van netwerken, waarbij ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en kansen kunnen creëren.

Op dinsdag 11 juli waren we te gast bij Frederik van Domein Marsnil in Heers. Samen hebben we een fantastische avond beleefd, waarbij onze smaakpapillen werden verwend met pure gerechten, bereid volgens het ritme van de natuur. Het was een culinair spektakel dat perfect aansloot bij de sfeer van MYX Business.

De avond was gevuld met boeiende gesprekken, waardevolle contacten en een sterke gemeenschap van ondernemers die elkaar ondersteunen. Het is inspirerend om te zien hoe onze leden elkaar helpen groeien en gedreven zijn om elkaars ambassadeurs te worden.

Bij MYX Business draait alles om duurzame connecties en wederzijdse groei. We zijn er trots op dat we tijdens dit evenement sterke relaties hebben kunnen opbouwen en we kijken met veel plezier terug op deze avond vol succes en mogelijkheden.

 Video & foto’s: Pascal Thomas

Domein Marsnil

Batsheersstraat 35
3870 HeersBelgië
+32 11 48 51 77
info@domeinmarsnil.be

Wil jij ook deelnemen aan deze sterke community?