12 MYX leden op bloesemtocht met Retro E-bikes

Bij MYX Business draait het niet alleen om werk, maar ook om het omarmen van waardevolle momenten en het creëren van unieke ervaringen. Onze recente bloesemtocht op retro E-bikes was een prachtig voorbeeld van hoe we netwerken en avontuur combineren voor een onvergetelijke dag.

Op 11 april organiseerde MYX Business een exclusieve bloesemtocht op retro E-bikes, waarbij deelnemers werden uitgenodigd om de prachtige bloesems van dichtbij te ervaren terwijl ze netwerkten en genoten van elkaars gezelschap.

De dag begon met een warm welkom bij Barn Rods, gevolgd door een uitgebreide briefing over de route en de technische aspecten van de E-bikes. Daarna vertrokken we voor een betoverende tocht door de bloesemvelden, met stops bij B&B de Bloesem voor een heerlijk ontbijt en een smakelijke lunch. Tijdens het bezoek aan Vin de Goffin konden deelnemers genieten van een rondleiding en wijndegustatie, waardoor de banden nog sterker werden gesmeed.

Voor meer informatie over onze evenementen en hoe u deel kunt nemen aan onze ondernemersgemeenschap, blijf onze website en sociale mediakanalen volgen. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst!

Wat onze leden vonden:

“De bloesemtocht op retro E-bikes was een perfecte mix van avontuur en ontspanning. Het was geweldig om nieuwe plekken te ontdekken en tegelijkertijd te genieten van heerlijke maaltijden en goede gesprekken. Een absolute aanrader!” – Tiziana D’Onofrio ( Globo clean)

***

Met de Myx Angels op de mooie retro bikes de velden in langsheen de bloesems. Fijne gesprekken en lekker eten met zelfs een Limburgse wijn degustatie alsook wat wind en regen en zelfs modder. Alles was erbij om te netwerken in een uniek belevingssterk kader. Alles was voorzien en de organisatie dus gewoonweg TOP!! CU next year! – Marc Timmermans ( Tuinbedrijf Van Vlierden)

de Bormanlaan 61
3730 Hoeselt
+32 460 94 37 74
info@barnrods.be

Herenstraat 10
3730 Hoeselt
04 75 58 19 90
hallo@bb-debloesem.be

Trulstraat, 67
3730 Alt-Hoeselt
0499 15 27 76
info@vindegoffin.be

Wil jij ook deelnemen aan deze sterke community?