Op dinsdag 4 juni 2024 vond ons laatste netwerkevent plaats op de idyllische locatie van Golfforum Lummen. Het prachtige golfterrein, omgeven door de natuur en badend in zacht weer, bood het perfecte decor voor een onvergetelijke avond vol sport, gezelligheid en waardevolle netwerkmogelijkheden.

Foto’s: Pascal Thomas

De avond begon met een boeiende golfinitiatie, verzorgd door ervaren professionele golfers. Deelnemers kregen de kans om hun eerste stappen te zetten in de golfsport of hun techniek te verfijnen. Onder begeleiding van de experts leerden we de basisprincipes van golf en werden we uitgedaagd om onze vaardigheden op de proef te stellen op de mooie greens van het terrein. Het enthousiasme was aanstekelijk en zelfs degenen die voor het eerst een golfclub vasthielden, voelden zich al snel op hun gemak.

Na de inspanningen op de golfbaan werden we verwend met een uitgebreide barbecue. Op het menu stonden sappige steaks, malse kipspiezen, papillot van vis en diverse smakelijke bijgerechten. Terwijl we genoten van het heerlijke eten, was er volop gelegenheid om te netwerken en kennis te maken met andere enthousiaste ondernemers. De ontspannen sfeer en het lekkere eten zorgden voor een perfecte basis om nieuwe zakelijke relaties te smeden en bestaande banden te versterken.

Na het diner bleven we nog even zitten op het sfeervolle terras. De zachte avondlucht en de prachtige omgeving maakten het tot een ideale plek om de avond voort te zetten. Onder het genot van een drankje en goede gesprekken werd er nog nagepraat en gelachen. De informele setting bood een uitstekende gelegenheid om in een ongedwongen sfeer verder te netwerken en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Het netwerkevent bij Golfforum Lummen was zonder twijfel een groot succes. De combinatie van sportieve activiteit, heerlijk eten en een ontspannen, sfeervolle omgeving maakte het tot een avond die we niet snel zullen vergeten. De positieve reacties van de deelnemers bevestigen dat het een waardevolle en plezierige ervaring was.

Wij danken iedereen die aanwezig was voor hun enthousiasme en bijdragen aan de geslaagde avond. We kijken ernaar uit om jullie bij ons volgende evenement weer te mogen verwelkomen en samen opnieuw een onvergetelijke ervaring te beleven.

Ben je benieuwd naar meer van onze exclusieve netwerkevenementen en prachtige locaties zoals deze? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze of schrijf je in voor toekomstige events via onze agenda. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze levendige community van gelijkgestemde ondernemers die streven naar groei en succes.

Golfforum Lummen

Golfforum Lummen staat bekend als de gezelligste golfclub van België, een eerbetoon dat ze met trots en toewijding koesteren. De club onderscheidt zich door haar gastvrije en warme sfeer, waarin iedereen zich welkom voelt. De slogan “Golf is een sport voor iedereen” wordt hier niet alleen uitgedragen, maar ook in de praktijk gebracht. Golfforum zet zich in om nieuwe golfers op te leiden en de sport toegankelijk te maken voor een breed publiek, ongeacht leeftijd, rang, stand of fysieke gesteldheid. Het is deze inclusieve benadering die de kern vormt van de missie van de club.

Bij Golfforum Lummen staat de beleving van de bezoeker centraal. Ze streven naar optimale kwaliteit in een gemoedelijk kader, zodat u als clublid of als gast altijd een fijne tijd beleeft. Het team van Golfforum stelt alles in het werk om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, of u nu komt om te golfen, te netwerken of simpelweg te genieten van de prachtige omgeving en faciliteiten.

Meer info vind je op hun website.

Wil jij ook deelnemen aan deze sterke community?