Op 16 mei organiseerden we met veel plezier voor de tweede een netwerkdiner bij het sfeervolle restaurant Hoeve Roosbeek in Zepperen. En wat een fantastische avond was het weer! Het was een ware belevenis en bron van inspiratie, niet alleen vanwege de kwaliteit van de gesprekken, maar ook vanwege de connecties die er steeds ontstaan.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar Bjorn Verhoeven met zijn mooie uiteenzetting wat we met Marketing kunnen verwezenlijken op een juiste manier en hierdoor enorme kosten kunnen besparen. Dankjewel Bjorn!

Restaurant Hoeve Roosbeek, gelegen in het pittoreske Zepperen, bood wederom een perfecte ambiance voor ons netwerkevent. De combinatie van de rustieke omgeving en de moderne faciliteiten zorgde ervoor dat onze gasten zich direct thuis voelden.

Het diner bracht een diverse groep van fantastische ondernemers bij elkaar. De aanwezigen kwamen uit verschillende sectoren en brachten een schat aan ervaring en kennis met zich mee. Deze diversiteit zorgde voor interessante gesprekken en de uitwisseling van innovatieve ideeën.

Wil je de sfeer proeven van dit evenement? Bekijk de foto’s en deel in de ervaring op.

Ben je benieuwd naar meer van onze exclusieve netwerkevenementen en prachtige locaties zoals deze? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze of schrijf je in voor toekomstige events via onze agenda. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze levendige community van gelijkgestemde ondernemers die streven naar groei en succes.

Hoeve Roosbeek

Roosbeekstraat 76
3800 Sint-Truiden

info@hoeveroosbeek.be
011 78 36 10

Wil jij ook deelnemen aan deze sterke community?