Een Avond van Verbinding en culinair genot bij Restaurant Hoeve Roosbeek

Op 30 januari kwamen enthousiaste ondernemers samen voor een onvergetelijk netwerkevenement bij Restaurant Hoeve Roosbeek in Zepperen. Het diner was niet alleen een culinair genot, maar ook een vruchtbare gelegenheid om waardevolle connecties te smeden en boeiende gesprekken te voeren.

De avond begon met een warm welkom en een ontspannen sfeer, waarbij ondernemers nieuwe gezichten leerden kennen. Het gezelschap genoot van de heerlijke gerechten die met zorg waren bereid door het getalenteerde team van Hoeve Roosbeek.

Tijdens het diner werden niet alleen smaken gedeeld, maar ook ideeën en ervaringen. De gesprekken waren levendig en inspirerend, waarbij nieuwe inzichten werden opgedaan en toekomstige samenwerkingen werden verkend. Het succes van de avond werd weerspiegeld in de positieve energie die de hele avond aanwezig was.

Een speciale vermelding voor Michel Decock, wiens inspirerende toespraak over arbeidskansen en “Sociaal ondernemerschap” bijzonder waardevol was. Zijn inzichten over arbeidskansen en hoe we deze kunnen benutten voor onze eigen ondernemingen verdienen oprechte waardering. Hartelijk dank, Michel!

We kijken uit naar toekomstige evenementen waarbij we opnieuw kunnen genieten van de gastvrijheid van Hoeve Roosbeek en de waardevolle connecties die daar worden gemaakt.

Voor meer informatie over onze evenementen en hoe u deel kunt nemen van onze  ondernemersgemeenschap, blijf onze website en sociale mediakanalen volgen. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst!

 Foto’s: Pascal Thomas

Hoeve Roosbeek

Roosbeekstraat 76
3800 Sint-Truiden

info@hoeveroosbeek.be
011 78 36 10

Wil jij ook deelnemen aan deze sterke community?