Gepassioneerde ondernemers aan tafel bij Huis Henri. 

Op 21 november organiseerden we ons tweede netwerkdiner bij Restaurant Huis Henri in Kortessem, en het was opnieuw een doorslaand succes. Na het succes van ons eerste netwerkdiner in deze prachtige locatie, besloten we om terug te keren en opnieuw te genieten van de uitstekende service en culinaire hoogstandjes die het restaurant te bieden heeft.

Het diner bracht een diverse groep fantastische ondernemers samen die elkaar ontmoetten in de warme en gastvrije sfeer van Huis Henri. De locatie bood niet alleen een smaakvolle setting, maar creëerde ook een ontspannen ambiance die bevorderlijk was voor het leggen van duurzame connecties en het voeren van boeiende gesprekken.

Een speciale dank gaat uit naar Sylvia Zach voor haar inspirerende toespraak over “Een gezonde geest en een gezond lichaam: hoe begin ik als ondernemer?” We zijn dankbaar voor de waardevolle uitleg over hoe cruciaal het is voor ondernemers om zowel geest als lichaam in balans te houden en hieruit kracht te putten tijdens stressvolle momenten.

Tijdens de avond werden er talloze duurzame connecties gelegd tussen de aanwezige ondernemers. Het was inspirerend om te zien hoe mensen uit verschillende sectoren elkaar vonden en ideeën uitwisselden. Deze connecties hebben niet alleen de avond zelf verrijkt, maar beloven ook vruchtbare samenwerkingen in de toekomst.

De gesprekken aan de diverse tafels waren levendig en gevarieerd. Van zakelijke uitdagingen tot innovatieve oplossingen, de ondernemers deelden hun inzichten en ervaringen. Het was duidelijk dat de diversiteit aan aanwezige bedrijven en individuen leidde tot een verrijkende mix van perspectieven.

Naast de waardevolle connecties en gesprekken, werden de gasten verwend met culinaire hoogstandjes van Huis Henri. Het restaurant overtrof opnieuw de verwachtingen met een menu dat zowel verrassend als verfijnd was. De combinatie van uitstekend eten en boeiende conversaties maakte deze avond tot een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen.

Het MYX netwerkdiner bij Restaurant Huis Henri op 21 november was een groot succes. Het evenement heeft niet alleen de banden tussen ondernemers versterkt, maar heeft ook bijgedragen aan het opbouwen van een hechte zakelijke gemeenschap. We kijken uit naar toekomstige evenementen en blijven streven naar het creëren van waardevolle kansen voor ondernemers binnen ons netwerk.

We zijn dankbaar voor de aanwezigheid van alle deelnemers en bedanken Huis Henri voor hun warme gastvrijheid en voortreffelijke culinaire ervaring! 

 Foto’s: Pascal Thomas

Huis Henri

Hasseltsesteenweg 75
3720 Kortessem

011 19 08 09
info@huishenri.be

Wil jij ook deelnemen aan deze sterke community?