Succesvol Netwerkdiner bij Restaurant MOOD in Beringen

Op 17 oktober organiseerde MYX Business een netwerkdiner in het charmante restaurant MOOD in Beringen. Wat een geweldige avond! Na een eerdere succesvolle bijeenkomst in dit etablissement, keerden we terug voor een avond vol netwerken en culinaire verwennerij. Het evenement bracht 18 gedreven ondernemers samen en bleek opnieuw een groot succes te zijn. Met zijn stijlvolle inrichting en aangename sfeer, bood MOOD het ideale decor voor een avond vol waardevolle gesprekken en zakelijke kansen.

Het diner begon met een inspirerende toespraak Wilfried Colmonts waarin hij openhartig sprak over zijn loopbaan. Velen van ons herkennen zich hierin en zijn dankbaar voor de waardevolle inzichten die we uit zijn woorden kunnen halen. Wilfried hartelijk dank daarvoor!

Wat dit netwerkevent echt onderscheidde, was de kans om duurzame zakelijke connecties te leggen. Ondernemers uit diverse sectoren wisselden ideeën uit, deelden hun expertise en vonden synergiemogelijkheden. De avond was doordrenkt met enthousiasme en positieve energie, wat leidde tot boeiende gesprekken en waardevolle inzichten.

Naast het zakelijke aspect was er ook ruimte voor informele gesprekken en het versterken van bestaande relaties. Het samenkomen van ondernemers in een ontspannen setting, omringd door lekker eten en drinken, zorgde voor een ideale gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

Kortom, het tweede netwerkdiner bij restaurant MOOD in Beringen was wederom een geslaagd evenement. De combinatie van uitstekend eten, een inspirerende ambiance en de aanwezigheid van toegewijde ondernemers zorgde voor een avond om niet te vergeten. We kijken uit naar de volgende bijeenkomst en het voortzetten van deze waardevolle traditie.

Voor meer informatie over onze evenementen en hoe u deel kunt nemen aan onze favoriete ondernemersgemeenschap, blijf onze website en sociale mediakanalen volgen. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst!

 Foto’s: Rudi Vanbrabant

MOOD Beringen

Harmoniestraat 10
3580 Beringen

info@mood-beringen.be
011 19 55 24

Wil jij ook deelnemen aan deze sterke community?