Succesvol Netwerkevent bij Restaurant MOOD in Beringen

Op 3 oktober organiseerde MYX Business een geslaagd netwerkevent bij Restaurant MOOD in Beringen. Het evenement bracht 20 ondernemers samen voor een avond vol netwerken, duurzame connecties en heerlijk eten.

Het netwerkevent begon met een inspirerende openingsspeech “Stel u coachbaar op” van Marc Timmermans. De aanwezige ondernemers werden aangemoedigd om nieuwe connecties te leggen en bestaande relaties te versterken, met als doel het bevorderen van duurzame zakelijke samenwerkingen. Restaurant MOOD in Beringen staat bekend om zijn culinaire hoogstandjes en had een speciaal menu samengesteld voor het evenement. De gerechten waren niet alleen verrukkelijk, maar ook bereid met aandacht voor duurzaamheid en lokale ingrediënten, wat goed aansloot bij het thema van de avond.

Tijdens het diner kregen de deelnemers volop de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en ideeën uit te wisselen. Er werden waardevolle discussies gevoerd over diverse zakelijke onderwerpen, en er ontstonden nieuwe zakelijke kansen en connecties. We kijken uit naar toekomstige evenementen en blijven ons inzetten voor het stimuleren van duurzame zakelijke groei en samenwerking binnen onze gemeenschap.

Bij MYX Business streven we naar het creëren van een hechte ondernemersgemeenschap waarin relaties worden gestimuleerd en groei wordt gestimuleerd, zonder poespas. We zijn trots op de sterke banden die tijdens deze avond zijn gesmeed en kijken enthousiast uit naar wat de toekomst voor ons in petto heeft.

Onze kwalitatieve dank gaat uit naar Chef Jo Vermeulen en het team van MOOD Beringen voor hun gastvrijheid en culinaire meesterwerken. Samen hebben we een avond beleefd die de zintuigen prikkelde en de zakelijke horizon verbreedde.

Voor meer informatie over onze evenementen en hoe u deel kunt nemen aan onze favoriete ondernemersgemeenschap, blijf onze website en sociale mediakanalen volgen. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst!

 Foto’s: Pascal Thomas

MOOD Beringen

Harmoniestraat 10
3580 Beringen

info@mood-beringen.be
011 19 55 24

Wil jij ook deelnemen aan deze sterke community?