Netwerklunch bij de Smaakfabriek: Een samensmelting van inspiratie en connecties

Op 23 februari verzamelden enthousiaste ondernemers zich bij Bistro de Smaakfabriek in Borgloon voor onze allereerste netwerklunch. Het was een middag gevuld met waardevolle interacties en verrijkende uitwisselingen.

Een speciale vermelding gaat uit naar Michel Decock, wiens inspirerende verhaal over “Marketing – Merkpositionering” bijzonder waardevol was. Hartelijk dank, Michel!

Het enthousiasme en de betrokkenheid van alle aanwezigen hebben een cruciale rol gespeeld in het succes van dit evenement. Tal van waardevolle connecties zijn gelegd en er zijn zelfs al concrete afspraken en samenwerkingen op komst. Dit onderstreept opnieuw de immense waarde van ons netwerk en de onbegrensde mogelijkheden die het biedt. Samen kunnen we buitengewone prestaties leveren, en we kijken ernaar uit om deze vruchtbare samenwerkingen voort te zetten en te zien bloeien.

Voor meer informatie over onze evenementen en hoe u deel kunt nemen aan onze ondernemersgemeenschap, blijf onze website en sociale mediakanalen volgen. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst!

Smaakfabriek

Stationsplein 8
3840 Borgloon76

info@smaakfabriek.be

Wil jij ook deelnemen aan deze sterke community?