Smakelijk Succes bij ‘T Russelt in Diepenbeek

Op dinsdag 19 maart kwamen ondernemers samen voor alweer een onvergetelijk netwerkdiner bij ‘T Russelt in Diepenbeek. De avond werd gekenmerkt door inspirerende gesprekken en het smeden van waardevolle connecties. Een unieke energie vulde de ruimte, voortkomend uit de oprechte betrokkenheid en passie van elk individu aan tafel.

Een speciale vermelding gaat uit naar Chef Jarne Geladé en Stefanie, de gastvrije eigenaren van dit betoverende restaurant waar smaak en gastvrijheid samenkomen. Het culinaire menu, met als hoogtepunt een verrukkelijk dessert van sabayon met amaretto, vanille en tonka, was een ware streling voor de smaakpapillen. Dank aan Jarne voor zijn meesterlijke kookkunsten!

De bijdrage van alle aanwezigen, zowel in termen van inzichten als persoonlijkheid, heeft het evenement op een onvoorspelbare manier verrijkt. Het is zeldzaam om mensen te ontmoeten die niet alleen hun expertise delen, maar ook hun authenticiteit en vriendelijkheid laten zien.

Voor meer informatie over onze evenementen en hoe u deel kunt nemen aan onze ondernemersgemeenschap, blijf onze website en sociale mediakanalen volgen. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst!

Foto’s: Pascal Thomas

'T Russelt By Jarne

Russelbeekstraat 2
3590 Diepenbeek
011 19 39 49
info@trusselt.be

Wil jij ook deelnemen aan deze sterke community?