MYX Business: Netwerken met Smaak en Stijl

Op 5 december organiseerden we voor de derde keer een bruisend netwerkevent bij restaurant ‘T Russelt in Diepenbeek. Het evenement was wederom een groot succes, met een diverse groep fantastische ondernemers die samenkwamen voor een avond vol waardevolle connecties en boeiende gesprekken, onder de culinaire leiding van chef-kok Jarne Gelade.

Het sfeervolle restaurant ‘T Russelt bood het ideale decor voor ons netwerkdiner. Met een uitgelezen menu samengesteld door chef-kok Jarne Gelade en een warme ambiance was de setting perfect om ongedwongen contacten te leggen en bestaande relaties te versterken.

Een speciale shout-out naar Dirk Vananderoye voor zijn inspirerende toespraak over zijn carrière bij Philips Design Healthcare. Zijn inzichten over innovatie en hoe we dat vanuit onze eigen ondernemingen kunnen benaderen, waren waardevol. Dankjewel, Dirk!

Gedurende de avond werden niet alleen zakelijke connecties gelegd, maar ontstonden er ook duurzame relaties. Het delen van ervaringen en uitdagingen creëerde een band tussen de ondernemers, wat resulteerde in waardevolle connecties die verder gaan dan puur zakelijk belang.

De informele sfeer van het netwerkevent zorgde ervoor dat deelnemers open stonden voor het delen van hun kennis en expertise. Interessante gesprekken vonden plaats, variërend van innovatieve zakelijke ideeën tot duurzaam ondernemen. Het delen van inzichten en het bespreken van gemeenschappelijke doelen droegen bij aan een positieve en constructieve atmosfeer.

Als organisatoren zijn we verheugd over de positieve reacties en het succes van het netwerkevent. Het bevestigt niet alleen de behoefte aan dergelijke bijeenkomsten, maar benadrukt ook de waarde van het creëren van een platform waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en inspireren.

We kijken uit naar toekomstige netwerkevents en zijn dankbaar voor de bijdrage van alle deelnemers aan het succes van deze bijzondere avond bij restaurant ‘T Russelt in Diepenbeek. Het was niet alleen een culinair genot, maar ook een vruchtbare gelegenheid om waardevolle connecties te smeden en samen te werken aan een duurzame zakelijke toekomst.

Voor meer informatie over onze evenementen en hoe u deel kunt nemen van onze favoriete ondernemersgemeenschap, blijf onze website en sociale mediakanalen volgen. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst!

 Foto’s: Pascal Thomas

‘T Russelt by Jarne

Russelbeekstraat 2
3590 Diepenbeek

info@trusselt.be
+32 477 92 55 25

Wil jij ook deelnemen aan deze sterke community?