MYX Business: Netwerken met Smaak en Stijl

Bij MYX Business draait alles om het smeden van duurzame zakelijke connecties en het fundamentele van echte groei. Het MYX netwerkdiner op 19 september was een levendig bewijs van deze missie, waarbij ondernemers van verschillende sectoren samenkwamen voor een avond.

Ditmaal hadden we het genoegen om te gast te zijn bij ‘t Russelt, een culinair paradijs geleid door chef-kok Jarne. De avond werd gevuld met de meest ingewikkelde culinaire creaties en smaaksensaties, die niet alleen onze smaakpapillen prikkelden, maar ook onze zakelijke geesten inspireerden.

Chef-kok Jarne, wiens passie voor koken al op vijftienjarige leeftijd begon, wist ons te betoveren met zijn vakmanschap en toewijding aan de culinaire kunst. Zijn restaurant bood het perfecte decor voor onze netwerkavond, waar boeiende gesprekken werden gevoerd en waardevolle zakelijke kansen werden ontdekt.

Bij MYX Business streven we naar het creëren van een hechte ondernemersgemeenschap waarin relaties worden gestimuleerd en groei wordt gestimuleerd, zonder poespas. We zijn trots op de sterke banden die tijdens deze avond zijn gesmeed en kijken enthousiast uit naar wat de toekomst voor ons in petto heeft.

Onze kwalitatieve dank gaat uit naar Chef Jarne en het team van ‘t Russelt voor hun gastvrijheid en culinaire meesterwerken. Samen hebben we een avond beleefd die de zintuigen prikkelde en de zakelijke horizon verbreedde.

Voor meer informatie over onze evenementen en hoe u deel kunt nemen van onze favoriete ondernemersgemeenschap, blijf onze website en sociale mediakanalen volgen. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst!

 Foto’s: Pascal Thomas

‘T Russelt by Jarne

Russelbeekstraat 2
3590 Diepenbeek

info@trusselt.be
+32 477 92 55 25

Wil jij ook deelnemen aan deze sterke community?