Netwerkdiner 02/05/2024

Gepassioneerde ondernemers
samen aan tafel

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op ons netwerkdiner in het prachtige Kasteel van Ordingen, te midden van de eindeloze boomgaarden in Haspengouw. Een perfecte setting voor een avond vol netwerken en culinaire verrassingen!

Voor de allereerste keer zijn we te gast op deze nieuwe locatie: Bistro Richard, gelegen op het prachtige binnenplein van het Kasteel van Ordingen. Hier worden we met genoegen verwelkomd door de manager van het kasteel, die ons ook een mooie rondleiding zal geven door het historische kasteel.

Daarna kunnen we genieten van streekgebonden klassiekers. De naam Bistro Richard is een eerbetoon aan de kasteelheer en de rijke geschiedenis van deze authentieke locatie is voelbaar terwijl je geniet van een gezellig samenzijn in een stijlvol interieur.

Datum: 2 mei 2024

Locatie: Bistro Richard – Kasteel Van Ordingen

Programma:

19.00u: Ontvangst met glaasje Champagne
19.30u: Rondleiding in het kasteel door Koen of Tinne
20.00u: Start netwerk diner
22.30u: Einde

Deelnamekosten:

Voor degenen die nog geen lid zijn van onze netwerkorganisatie, bieden we een eenmalige kennismakingsprijs van slechts €150,00 aan om deel te nemen aan dit exclusieve netwerkdiner.

Als je na deze fantastische avond besluit lid te worden, wordt dit bedrag volledig in mindering gebracht op je lidmaatschapskosten! (*) Een kans die je niet wilt missen om betrokken te raken bij onze bloeiende gemeenschap.

Wij vragen u vriendelijk om tijdig in te schrijven via de onderstaande knop. De inschrijvingslijst wordt gesloten zodra we volgeboekt zijn, dus snelle beslissers zijn verzekerd van een plaats.

Mocht je ondanks je inschrijving niet aanwezig kunnen zijn, gelieve te annuleren voor 25 april !
No show fee €55,00

(* Onder voorbehoud van voorwaarden van het zilveren, gouden of platina lidmaatschapspakket)”