De mooiste Vlaamse hot spots voor de feestdagen!

MYX ging langs bij deze gezellige adresjes om van de feestdagen een unieke belevenis te maken. Kom, proef en drink, laat je verleiden door de smaken van pure luxe en geniet van de persoonlijke aandacht die je krijgt bij onze hot spots! Een MYX van de beste bars, restaurants, caterings & feestzalen in Vlaanderen. Voor de kleine hap, een leuke lunch of diner, je vindt ze hier terug.

Kies jouw favoriet en win een attentie bij de winnaar! Stuur je keuze naar hello@myxbusiness.be 20 januari 2023 wordt de winnaar bekend gemaakt!

ZEST

Vuur, enthousiasme, pittig, geestdrift, levenslust – letterlijk uit de Van Dale. Eigenschappen die Larissa en Tom als zaakvoerders willen uitstralen met hun Bistro. Een Frans/Belgische keuken, voor ieder wat wils – met wekelijkse suggesties van de Chef waarbij het een tikkeltje meer mag zijn. In de winter binnen tafelen met de open haard in een gezellig hoevestijl interieur en in de zomer gezellig terrassen in een rustige omgeving met een bloeiende tuin en veilige speeltuin voor de allerkleinsten! Zoekt u nog een locatie om uw feestje en/of vergadering te geven? Met de aparte feestzaal aan de zaak met ruime parking is alles bespreekbaar!

Hoekstraat 28 3971 Heppen  |  T 011 42 58 47

Deze experience uit zich in een bar, restaurant, feestzaal, en door hun Barnaba @home cateringservice.
Barnaba is een food experience waar alle gasten in een trendy, maar toch huiselijke sfeer kunnen genieten van een heerlijke caffè, een kleine hap, een lunch of een diner.
Door hun persoonlijke touch creëren ze voor iedere gast zowel in het restaurant als tijdens hun events een onvergetelijke ervaring.
Barnaba May all who comes as guest leaves as friends!

Koersel Dorp 25 3580 Beringen  |  T 011 19 29 19

All day Bar met art-of-food & food-of-art concept

Inspired by Koen Vanmechelen

Ben je op zoek naar een unieke beleving voor een leuke lunch, diner of apéro? Bezoek dan zeker het Cosmocafé aan de Groenmarkt in Sint-Truiden. In dit levend kunstwerk, geïnspireerd door Koen Vanmechelen ben je door het ‘art-of-food & food-of-art’ concept letterlijk deelnemer in een unieke kunstinstallatie.

All day bar & kitchen

Het Cosmocafé is een perfecte ontmoetingsplek voor goede gesprekken, kenmerkende cocktails, exclusieve wijnen, lekker lunchen, delen van apéro en shared diner met de beste muziek.

Grote Markt 66 3800 Sint-Truiden  |  info@cosmocafe.be

Chef Patrik & Edwin zorgen bij B&D Conceptcatering voor al uw afhaalgerechten tijdens kerst en nieuwjaar, maar ook doorheen het jaar kan u bij hen terecht voor een op maat gemaakt afhaalmenu.
Bij B&D Conceptcatering kunnen ze ook met de Oklahoma Joe en de Ofyr op trailer uw grotere bbq’s op locatie verzorgen, zonder dat U moet nadenken doen zij alles van A tot Z. B&D Conceptcatering verzorgt een hogere klasse van eten op zowel de bbq’s als, buffetten en luxe-diners.

Lutselusstraat 142 3590 diepenbeek  |  b-d.conceptcatering@telenet.be