Cadeautips voor de travel junkie

Omslagfoto: Alex Bertha

Tekst: Celine Puissant

Zoek jij nog een cadeau voor iemand die veel reist, voor het werk of vrije tijd? MYX vond vijf cadeaus die elke reiziger graag onder de kerstboom vindt!

Hermès Apollo 24 celestial globe

Drijvend op gouden roestvrijstalen ringen, onthult de zorgvuldig in kaart gebrachte Melkweg zichzelf op bedrukt en omhuld Swift-kalfsleer. De gouden opdruk op de Pruisisch blauwe achtergrond van deze nieuwe wereldbol bootst de sterrenhemel na en helpt ons de sterrenbeelden te lezen.

Assouline Bali Mystique

Surfmekka, tropisch paradijs, centrum van bamboe-architectuur, "Eiland van de Goden" - Bali bevat massa's. De aantrekkingskracht van dit Indonesische eiland is ongeëvenaard en trekt elk jaar miljoenen bezoekers. Een balans tussen spirituele meditatie en toegeeflijk amusement, er is een energie op Bali die het stereotype van een serene oase tart. De lokale cultuur doordringt het dagelijks leven, op elke hoek kom je offers, tempels en ceremonies tegen. Aan de andere kant biedt Bali ook luxe strandresorts en een wild nachtleven. Met zwarte zandstranden, dramatische vulkanen en ontelbare watervallen is de natuurlijke overvloed op Bali inspirerend. Cliffside-villa's, eindeloze rijstterrassen en de levendige surfgemeenschap komen samen om een levendig portret van Bali te creëren, compleet met de vriendelijkheid en warmte van de mensen.

Bang & Olufsen headset

Het perfecte cadeau voor iemand die regelmatig op het vliegtuig zit: een draadloze, noise-cancelling headset van Ban & Olufsen. Beschikbaar in vijf kleuren maar wij zijn vooral favoriet van deze beige en gouden kleur!

Balenciaga reis kussen

Voor de reiziger in stijl: Dit nekkussen met kap zorgt voor de ideale rust op het vliegtuig, in de trein of in de luchthaven.

Louis Vuitton reistas

Dit immer populaire iconische ontwerp van Louis Vuitton is ideaal voor de stijlbewuste reiziger. Het ruime formaat en de verstelbare schouderriem zijn perfecte kenmerken voor werk, vrije tijd of reizen.