De beste parfums voor vrouwen om te geven of te krijgen

Omslagfoto: Alen Aignatenko

Tekst: Celine Puissant

Ben je zelf op zoek naar de perfecte geur die bij jou past? Of nog aan het zoeken naar het perfecte cadeau voor die speciale vrouw in je leven? MYX zocht voor jou de lekkerste parfums om te geven of te krijgen!

Roja Parfums 51 pour femme

Deze parfum portretteert een exotische bloemenschoonheid. Onmogelijk om niet van te houden. Deze parfum bevat noten van roos, jasmijn, lelie, framboos en vanille.

Penhaligon’s The Coveted Duchess Rose

Deze parfum verbergt iets sensueel. Een zoet roos parfum met een vleugje muskushout. Een elegant parfum voor een elegante vrouw. Deze parfum bevat noten van mandarijn, rozen, en vanille.

Chanel Gabrielle Parfum

Een intense en veelzijdige bloemencompositie. Elegant en perfect voor elk seizoen. Volgens Chanel het parfum voor een vrouw die doet wat ze graag wil en die zegt wat ze denkt. Een zonnige vrouw die haar persoonlijkheid volop tot uitdrukking brengt, en die straalt. Deze parfum is samengesteld rond 4 bloemen: jasmijn, ylang-ylang, oranjebloesem en tuberoos.

Xerjoff Opera

Rijk en mysterieus, zacht en intens. De topnoten van Turkse roos boeien onmiddellijk, terwijl verwarmend leer en amber centraal staan, vermengd met akkoorden van ylang-ylang en nootmuskaat. Basisnoten van patchouli, vanille en Haïtiaanse vetiver voegen een diepte toe die niet kan worden genegeerd.

Initio Parfums Prives Psychedelic Love

Een intrigerend parfum, teder maar ongeoorloofd. Een romig bloemige geur met noten van bergamot, roos, mirre, vanille, patchouli, heliotroop, hedione.

House Of Sillage Benevolence Limited Edition

Dit parfum symboliseert de heilige essentie van comfort en tederheid met Tunesische amandelolie en Madagascar vanille, vermengd met frisse en bloemige tonen van oranjebloesem.