Een Culinaire Bestemming met een Unieke Visie

MYX sprak met Stefanie Cuypers, een ervaren professional met een passie voor de horeca. Gasten worden ontvangen met warme gastvrijheid en kunnen genieten van een persoonlijke en attente aanpak

Tekst: MYX
Foto’s: Pascal Thomas 

In het hart van Kortessem schuilt een gastronomisch pareltje dat zijn gasten betovert met zijn unieke concept en warme gastvrijheid. Bistro Huis Henri, gevestigd in een prachtig pand dat voorheen dienst deed als rechtspraktijk, is het resultaat van de visie van advocaat en ondernemer Erwin Govarts. Met de hulp van horecaondernemer en interieurstylist Jeoffrey Brabanders werd het pand omgetoverd tot een klassevolle horecazaak. Onder leiding van zaakvoerster Stefanie Cuypers, een ervaren professional met een passie voor de horeca, heeft Bistro Huis Henri zich weten te onderscheiden met zijn rustige, huiselijke sfeer en een veelzijdig culinair aanbod.

Een Missie om Te Verwelkomen en Te Verbinden:

Bistro Huis Henri heeft als missie om zijn gasten een rustig, huiselijk kader te bieden waar ze zich meteen thuis voelen en zelf het tempo kunnen bepalen. De zaakvoerster, Stefanie Cuypers, wordt hierbij ondersteund door een jong en gedreven team dat ernaar streeft van Bistro Huis Henri een fijne ontmoetingsplaats te maken. Met de bijzondere uitstraling van het pand en het uitnodigende buitenterras, biedt de bistro talloze mogelijkheden voor verschillende sfeermomenten en speciale evenementen.

 

Een Culinaire Belevenis Vol Variatie:

Het concept van Bistro Huis Henri is gebaseerd op het aanbieden van een diverse culinaire ervaring. Van een lichte lunchkaart tot samengestelde lunchmenu’s en zoete lekkernijen in de namiddag, de bistro verwent zijn gasten met ambachtelijke klassiekers, bites & sharing plates, en zelfs een verfijnde fine dining-ervaring tijdens de avondkaart. De avondservice staat bekend om zijn suggestiekaart, met een beperkte maar zorgvuldig samengestelde selectie van voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Chef-kok Stefanie Cuypers zorgt ervoor dat alle gerechten dagvers zijn en bereid worden met lokale, verse producten vanuit de korte keten. De menukaart wordt regelmatig vernieuwd, zodat seizoensgebonden ingrediënten altijd centraal staan.

 

Een Plaats voor Iedereen:

Bistro Huis Henri verwelkomt een divers publiek dat op zoek is naar kwaliteit en authentieke gezelligheid. Gasten worden ontvangen met warme gastvrijheid en kunnen genieten van een persoonlijke en attente aanpak. Of het nu gaat om een intiem diner voor twee, een zakelijke lunch of een feestelijke gelegenheid, Bistro Huis Henri biedt de ideale setting voor elke gelegenheid.

 

Toekomstplannen en Ambities:

Met een solide fundering van hun concept heeft Bistro Huis Henri ambitieuze toekomstplannen. Naast het streven naar een betere balans tussen de verschillende taken die gepaard gaan met het runnen van een eigen horecazaak, heeft het team van Bistro Huis Henri de ambitie om zich te verdiepen in bijkomende evenementen en projecten die het succes van de zaak verder kunnen bevorderen. Met een gedreven en optimistische mindset kijken ze positief naar de toekomst. Hoewel de exacte toekomst onzeker is, geloven ze dat alles wat ze hun aandacht geven zal groeien. Ze zullen blijven werken aan het verwezenlijken van hun droom.

Bezoek Bistro Huis Henri:

Als je op zoek bent naar een unieke culinaire ervaring, gecombineerd met warme gastvrijheid en een huiselijke sfeer, is Bistro Huis Henri de perfecte bestemming. Van de creatieve gerechten bereid door chef-kok Stefanie Cuypers, tot de diverse menu-opties en de persoonlijke aandacht voor elke gast, deze bistro heeft alles in huis om een onvergetelijke culinaire belevenis te bieden. Of je nu wilt genieten van een intiem diner, een zakelijke lunch of een speciaal evenement wilt organiseren, Bistro Huis Henri verwelkomt je met open armen. Ontdek zelf waarom deze bistro een vaste waarde is geworden in Kortessem en omgeving.

 

Breng een bezoek aan Bistro Huis Henri en laat je betoveren door de unieke smaken, gastvrijheid en professionele service die deze culinaire bestemming te bieden heeft.

 

Zin in meer inspiratie van en voor ondernemers? Schrijf je dan in op onze maandelijkse MYX Nieuwsbrief!
Myx Magazine
Myx Up Your Business!

Contact

Bistro Huis Henri
Hasseltsesteenweg 75
3720 Kortessem
+32(0)11/19.08.09