Netwerkdiner 16/05/2024

PXT54606

Gepassioneerde ondernemers samen
aan tafel bij Hoeve Roosbeek

Met vreugde verwelkomen we je voor het MYX netwerkdiner bij Hoeve Roosbeek. Dit evenement belooft een unieke gelegenheid te worden om te netwerken, zakelijke connecties te versterken en te genieten van een culinaire ervaring.

Hoeve Roosbeek staat bekend om haar toewijding aan het verwennen van haar gasten door middel van gastronomisch genieten, zalig logeren, sfeervol relaxen en stijlvol vergaderen. Gelegen in de prachtige, met 4-sterren bekroonde, vierkantshoeve te midden van het idyllische Haspengouwse landschap, biedt deze locatie de perfecte ambiance voor een onvergetelijke avond. We kijken ernaar uit om samen met jou te genieten van deze bijzondere gelegenheid.

We verwelkomen je graag op 16 mei om een avond vol smaak en netwerkmogelijkheden te beleven.

Datum: 16 mei 2024

Locatie: Hoeve Roosbeek Zepperen

Programma:

19.00u: Ontvangst
19.30u: Gastspreker
19.45u: Start netwerk diner
22.15u: Einde

Deelnamekosten:

Voor degenen die nog geen lid zijn van onze netwerkorganisatie, bieden we een eenmalige kennismakingsprijs van slechts €150,00 aan om deel te nemen aan dit exclusieve netwerkdiner.

Als je na deze fantastische avond besluit lid te worden, wordt dit bedrag volledig in mindering gebracht op je lidmaatschapskosten!(*) Een kans die je niet wilt missen om betrokken te raken bij onze bloeiende gemeenschap.

Heb je specifieke interesse om met een bepaald lid in contact te komen? Stuur ons dan tijdig (minimaal een week voorafgaand) een e-mail en we zorgen ervoor dat jullie elkaar kunnen ontmoeten tijdens een van onze toekomstige evenementen.

Wij vragen u vriendelijk om tijdig in te schrijven via de onderstaande knop. De inschrijvingslijst wordt gesloten zodra we volgeboekt zijn, dus snelle beslissers zijn verzekerd van een plaats.

Mocht je ondanks je inschrijving niet aanwezig kunnen zijn, gelieve te annuleren voor 9 mei!
No show fee €55,00

(* Onder voorbehoud van voorwaarden van het zilveren, gouden of platina lidmaatschapspakket).